fbpx

Onze Diensten

Op deze pagina vind u alle informatie over onze diensten.

Neem een online marketingpakket!

 

Bij Social Lens is het beheren van uw social media accounts simpel. Voor een vast maand bedrag per maand nemen wij het werk van uw social media accounts over. Tijdens die maand gaan wij posts voorbereiden en posten.

Ook bieden wij de mogelijkheid om dit pakket uit te breiden waarbij wij:

  • Een social media kanaal van de grond brengen
  • Extra foto’s maken en bewerken
  • Promo video’s maken
  • Reageren op klanten via social media in het webcare pakket, denk hierbij aan vragen en/of klachten. Het is erg belangrijk om klanten op een professionele en snelle manier te helpen om het vertrouwen in uw bedrijf optimaal te houden

Al onze diensten zijn vrijblijvend, kortom u zit nergens aan vast. Wij zijn namelijk er zeker van dat u tevreden zult zijn!

1. Vul de korte vragenlijst in.

U kunt zich aanmelden door middel van het beantwoorden van een korte vragenlijst. In deze vragenlijst willen wij graag van u weten, waarmee we u kunnen helpen en op welke manier.

2. Uw persoonlijke expert neemt contact met u op.

Het contact opnemen gaat op de aangegeven methode die u in de korte vragenlijst beantwoord heeft. Dus dat kan telefonisch, met webcam, e-mail, Whatsapp of in persoon. Tijdens de contact opname wordt de strategie bepaald, verwachtingen gepeild en worden de doelen besproken.

3. Content kalender bekijken.

Tijdens de laatste stap hebben wij de content kalander gemaakt. Met de content kalander ziet u welke post er zijn gemaakt en wanneer de post online gaan. Daarbij kunt u ook post aanpassen en plaatsen als u daar behoefte aan heeft. Op deze manier kunnen veranderingen ver van tevoren met weinig moeite aangegeven en gewijzigd worden.

Onze Diensten

Naast het beheren van uw social media kan Social Lens u ook voorzien van andere marketing diensten.

Content creatie

Houdt uw social media up-to-date door wekelijks content te laten plaatsen welke past bij uw huisstijl en laat uw account groeien.

Social Media Advertenties

Laat uw omzet stijgen door effectieve advertentiecampagnes op te zetten op  verschillende kanalen.

Social Media Strategie

Iedere bedrijfspagina op social media kanalen heeft een duidlijke strategie. Alleen op die manier kan social media efficiënt ingezet worden.

Webdesign en grafische vormgeving

Bij  Social Lens kunt ook terecht voor het ontwerpen en vormgeven van visuals. Denk hierbij aan logo’s, visitekaartjes of een complete website/webshop.

Onze laatste projecten

Neem een kijkje in onze laatste  projecten.

Zoset Solar

Bookt.nl

Rijschool Vijfhoek

Chat openen
💭 Hulp nodig?
SocialLens.nl
Hallo 👋,
Waarmee kunnen we je helpen?