fbpx

Over Ons

Wie zijn wij?

We weten wat online werkt.

Wat wij willen bereiken is dat wij u het leven makkelijker maken door uw social media over te nemen terwijl u de controle behoudt. Dat willen wij bereiken door een transparante samenwerking te behouden met u als opdrachtgever. Daarbij willen wij ons ontwikkelen als marketingbureau en willen wij bijdragen aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Social Lens is ontstaan vanuit drie bouwstenen die wij hanteren als wij samenwerken met u als opdrachtgever.

Uw leven makkelijker maken terwijl u de controle behoudt
Wij zien de samenwerking zo dat wij het werk doen, maar u bepaalt wat wij doen. Zie het alsof u een Tesla rijdt. De auto doet het werk, maar uw handen blijven aan het stuur.

Transparante samenwerking
Wij staan voor een transparante samenwerking waarbij u elk moment kunt vragen wat wij voor u gedaan hebben. Voor u zal het zijn alsof u in een restaurant bent met een open keuken. Wij maken uw gerechten terwijl u op elk moment kan checken hoe het gaat.

Samen ontwikkelen
Aangezien u het leven lang blijft leren, hebben wij ook als bouwsteen om ons te blijven ontwikkelen. Dat ontwikkelen doen we niet alleen, maar samen met u als opdrachtgever. Samen gaan wij van elkaar leren, zelfs als er een fout gemaakt wordt willen wij daaruit leren. Daarbij brengen wij elke opdracht tot een goed einde!

Chat openen
💭 Hulp nodig?
SocialLens.nl
Hallo 👋,
Waarmee kunnen we je helpen?