fbpx

Wat hebben wij gedaan?

    Webdesign

    Flyer

    Visitekaartjes

Welkom bij ons recente project voor Fulio, een opkomend bedrijf dat zich richt op Fulfilment diensten. Bij ons bureau hebben we de kans gekregen om Fulio te ondersteunen bij het opbouwen van hun merkidentiteit en het creëren van een sterke online aanwezigheid.

Ons doel was om een ​​visuele identiteit te ontwikkelen die de kernwaarden van Fulio weerspiegelt en tegelijkertijd aantrekkelijk is voor hun doelgroep. We zijn begonnen met het ontwerpen van een op maat gemaakt logo en een consistente huisstijl die een gevoel van professionaliteit en innovatie uitstraalt.

Na het vaststellen van de merkidentiteit hebben we ons gericht op het bouwen van een gebruiksvriendelijke en responsieve website die de bezoekers moeiteloos door het aanbod van Fulio leidt. Met een duidelijke navigatiestructuur, boeiende inhoud en aantrekkelijke visuals hebben we ervoor gezorgd dat de website niet alleen informatief is, maar ook inspirerend voor potentiële klanten.

Naast de website hebben we ook gezorgd voor de ontwikkeling van bijpassende visitekaartjes en andere marketingmaterialen om de consistentie van het merk Fulio in alle communicatiekanalen te waarborgen.

Dit project voor Fulio was een geweldige samenwerking waarbij we nauw hebben samengewerkt met het team om hun visie tot leven te brengen. We zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan de groei en succes van Fulio door middel van doordachte ontwerpen en strategieën.

Wil je meer weten over ons werk voor Fulio of ben je geïnteresseerd in hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Chat openen
💭 Hulp nodig?
SocialLens.nl
Hallo 👋,
Waarmee kunnen we je helpen?